PARIMA VALIKUGA HOKIPOOD

On kõige õigem moment valmistuda lähenevaks jäähoki sessooniks. Meie hokipood palub kõiki huvilisi tooteid vaatama. Loomulikult oleme kaupade valiku mõttes kõige paremini varustatud.

Näeme vaeva selle nimel, et meie esinduspoe kaubavalikus oleks alati ainult kvaliteetseim ja tänapäevaseim varustus. Hokihooaja algamise puhul on meil ka eripakkumisi – ehk leiad ka endale midagi sobivat!

https://hockeypoint.ee/ee_ee/hoki-rulluiskudel

HEA KVALITEEDIGA VARUSTUS

 

Teeme koostööd suuremate kaubamärkidega, mis tagavad varustuse garantii. Kaupluse varustuse sisse kuuluvad uisud, kepid, riided ja aksessuaarid – kõik, mida hokimänguks vajad. Allpool on täpsem ülevaade sellest, milline hoki varustus on meie internetikaupluses müügil.

 

HOKIKEPID

 

E-poes on hokikepid nii väikestele kui suurtele. Otsingufiltri abil vali vajalikud omadused ja tutvuda valikuga. Hokikeppide hind võib erineda sõltuvalt hokikepi firmas, suurusest ja muudest omadustest.

Osta endale hoki kepp juba täna!

 

UISUD

 

Hokiuisud, iluuisutamise uisud, lasteuisud – laias valikus kaubamärgid ja ka suurused. Jäähoki uisud on mõeldud nii meestele kui ka naistele. Iluuiskude puhule oleme valikusse lisanud uisud ainult naissugupoolele.  Uisutajale peavad uisud olema kvaliteetsed, et tagada häid tulemusi ja mugavusetunnet.  E-poes leiad ka kõiksugused tarvikud, mida uiskude kasutamisel vaja oleks.

 

RIIETUS

 

Riietuse rubriigi all leidub nii suvist kui talvist riietust. Nokamütsid on olnud väga kütkestavad meie klientide seas. Mütsid on pesapalli tüüpi. Kodulehe filtri abil saad otsustada nii suuruse, värvi kui ka kaubamärgi järgi.

 

Teine popp toode on hokisärgid. Valik on samuti lai, kuid kõik hokitooted on vaid parimatelt partneritelt. Soeta korralikud ning niiskuskaitsega hokisärgid trenni jaoks või vahva joonistuse või moodsa logoga hokisärk, mida selga panna muul ajal.

 

TULE OSTLEMA!

 

Kuna jäähoki on füüsiliselt väga raske sport, siis on tähtis, et varustus oleks võimalikult püsiv.  Kui soovid muretseda kaupasid garantiiga – vali meie hoki pood. Toetame sind tooteinfo jagamisega, et lihtsustada ostlemist. Saame aru, et erinevate asjade puhul – hoki uisud või hokikepid – detaile on rohkelt ning ei olegi võimalik alati kõike teada.  Vaata internetipoodi või tule kohapeale!

Mis oleks veel parem kui uus varustus uuel hooajal?

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *