SOODNE OSTLEMINE VEEBI SECOND-HAND’IS

Riiete korduvkasutusega puutuvad kokku kõik. Riideesemete elueakeskkonnasõbralik pikendamine ehk riiete laenamine, müümine, äraandmine ja ümbertöötlemine on Eestiski muutumas üha tavapärasemaks. Ostes meeldiva ihukatte justnimelt second-hand-kauplusest, võib rahulolu olla suuremgi kui uhiuue, ent kallihinnalise ihuvarju soetamisel.

Paljudele on mööda riidepoode ja kaltsukaid uitamine üks tänuväärsemaid stressimaandajaid. Ent vahest olete vahel märganud ka nukraid šoppajate kaaslasi, kes seal melus heameelega ei viibiks. Nemad eelistaksid oma riidekappi mugavalt täiendada netipoodides. Suur võib olla mõne inimese üllatus, kuuldes, et veebist võib leida ka väga häid vähekasutatud rõivaid, kusjuures neid ei pea kohale tellima sadade või tuhandete kilomeetrite kauguselt.

Kasutatud riiete pood tuleb koju kätte

Uusi ja vähekasutatud riideid müüva Kilomaxi kliendid on üle viieteist aasta kasutanud võimalust leida endale ilusaid, hea kvaliteediga ja stiilseid rõivaid, säästes samas raha(vaata siit – riided naistele). Kilomaxi hoolikalt valitud kaubavalik on võitnud kümnete tuhandete külastajate usalduse ja lojaalsuse .

Alates koroonakriisi teisest lainest pakub mugavat veebipõhist ostuvõimalust oma täiesti uutele ja vähekasutatud rõivastele ka Kilomax. E-poes rõõmustavad kliente unikaalsed leiud, sajad kaubamärgid ning ootamatult lai valik mudeleid ja mõõtmeid.

Nõnda saab second-hand‘is riiete valimist kogeda ka see, kes sooviks oma särgid-püksid välja valida näiteks päevasel ajal kontoris netis surfates. Koduteel jääb üle vaid pakk automaadist ära tuua. Eks on alati ka oht, et veebist valitud mantel või särk on pisut vales suuruses, aga siis on võimalik see lihtsa vaevaga tagasi saata.

Nagu harilikus riidepoes

Uus meeste- ja naisteriiete e-pood sobib kõigile, kes väärtustavad head väljanägemist ja kvaliteeti – valikust leiab tuntud kaubamärkide erilised rõivad ja jalatsid, mis muudavad nende omaniku igas olukorras enesekindlamaks.

Mugavas veebipoes saavad meessoo esindajad tutvuda laia valiku jopede, teksade, lühikeste pükste, ülikondade, jakkide, kampsunite, spordirõivaste ja mitmete teiste riietega. Naiste jaoks on veelgi huvitavam, kuna valikus on ka kleidid, kardiganid, topid, sukkpüksid, ööriided, aksessuaarid, jalanõud ja veel palju muud. Samuti leiab kauplusest riideid poistele, tüdrukutele ja beebidele.

E-Kilomaxist leiate endale kauakestvaid riideid ja jalatseid nii meestele kui naistele. Ainult ühe hiireklõpsuga leiab üles kõik sooduspakkumised ja uued tooted, mis muudab lehe kasutamise veelgi mugavamaks.

Andke vähekantud või hoopiski kasutamata riideesemetele uus võimalus, tutvudes värske selektsiooni riiete ning jalatsitega veebisaidil www.e-kilomax.lv/et. Selleks, et stiilne välja näha, ei pea välja käima paljuaega ja raha!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *