TASKUKOHANE ŠOPPAMINE VEEBI SECOND-HAND’IS

Kellele ei meeldiks inimesed, kes on suutnud enda igapäevase tarbimise muuta võimalikult jätkusuutlikuks? Toredad ostud vähekantud riiete poodidest ja olemasolevate riiete muutmine on nende riietusstiili muutnud tõepoolest ainulaadseks. Vahest olete isegi mõnest vähekasutatud riiete poest paar eriti head üllatust oma garderoobi lisanud.

Paljudele on mööda riidepoode ja kaltsukaid kolamine üks tänuväärsemaid stressimaandajaid. Ent küllap olete vahel isegi näinud ka nukraid šoppajate kaaslasi, kes seal melus parema meelega ei viibiks. Nemad sooviksid oma riidekappi uusi riideid valida pigem internetist. Suur võib olla mõne inimese imestus, kuuldes, et veebist leiab ka väga häid uusi ja vähekasutatud rõivaid, kusjuures neid ei pea tellima sadade või tuhandete kilomeetrite tagant.Vaata lähemalt siit – (naiste rõivad internetis), ja alljärgnevas artiklis!

Vähekantud rõivad veebist

Kilomaxi kliendid on üle viieteist aasta kasutanud võimalust leida endale kauneid, kvaliteetseid ja stiilseid riideid, hoides samas kokku raha. Kaupluseketi hoolega valitud kaubavalik on võitnud sadade tuhandete ostjate usalduse ja kiidusõnad nii Eestis kui ka Lätis.

Alates 2021. aasta algusest pakub mugavat veebipõhist ostlemiskogemust oma vähekasutatud rõivastele ka kauplus Kilomax. Netipoes rõõmustavad uusi omanikke meeldivad esemed, lugematud kaubamärgid ning ootamatult mitmekülgne valik erinevaid suuruseid.

Veebilehel on teil nüüd võimalus leida endale meelepärased täiesti uued või vähekantud riided kodust väljumata. Tellimuse saab vormistada paari hetkega ning teie ostukorvi sisu saadetakse sobivasse pakiautomaati. Kui aga selgub, et ostetud kaup teatud põhjustel teid ei rahulda, võib ostetud riided ka tagasi saata.

Nagu tavalises kaupluses

Aeg-ajalt mõne uuema riietuseseme ostmine kingib inimesele sageli piisavalt jõudu, et alustada järgmist päeva värske pilguga ja enesekindlalt. Firma on omaltpoolt teinud kõik võimaliku, et nende pakutavad eksklusiivsed rõivad ja jalatsid oleksid ühtmoodi trendikad ja heakvaliteedilised nii naistele kui meestele.

Avades kodulehel meesteriiete sektsiooni, leiab valikust muuhulgas sajad ja tuhanded särgid, bleiserid, kardiganid, teksad, mantlid, spordirõivad, lühikesed püksid, pidžaamad, jalatsid ja aksessuaarid. Naisteriiete valikust leiab muuhulgas sajad kleidid, sviitrid, pluusid, teksad, retuusid, mantlid, bleiserid, lühikesed püksid, spordiriided, aluspesu, ujumisriided, jalatsid ja aksessuaarid. Ühtlasi leiab hulga kvaliteetseid rõivaid poistele, tüdrukutele ja väikelastele.

Arvatavasti saate Kilomaxi veebipoega igati headeks partneriteks, kui otsite usaldusväärseid riideid või jalanõusid, olgu siis meestele, naistele või lastele. E-poodi tasub külastada suhteliselt sageli, et näha kõige värskemaid sooduspakkumisi ja uusimaid kaupu.

Pidage meeles, et Kilomaxis ei tähenda “vähekasutatud riided kunagi seda, et riiete kvaliteet oleks mingil moel kannatada saanud. Enamik tooteid on täiesti uued – selles võib oma silmaga veenduda veebilehel www.e-kilomax.lv/et.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *