SUUREPÄRASE VALIKUGA HOKIPOOD

On viimane aeg teha ettevalmistusi algavaks hoki sessooniks. Astu läbi, et teada saada, milliste toodetega üllatab Sind hokipood seekord. Oleme hokitarvete turgu Eestis juhtinud juba kaua aega. Näeme vaeva selle nimel, et meie esinduspoe valikus oleks alati ainult parim ja modernseim jäähokivarustus. Hokihooaja alguse puhul on kaupluses ka eripakkumisi – saa osa neist!

TURVALINE VARUSTUS

 

Müüme varustust usaldusväärsetelt kaubamärkidelt, mis tagavad kauba kvaliteedi. Kaupluse kaupade seas on uisud, kepid, riided ja lisatarvikud – kõik, mis vähegi hoki mänguga seostub. Oleme ette valmistanud ülevaate sellest, milline hoki varustus on meie internetikaupluses saadaval.

https://hockeypoint.ee/ee_ee/uisud

HOKIKEPID

 

Erisuuruses hokikepid – kõikidele vanusegruppidele hoki kepid ja nende lisatarvikud. Saad valida hokikeppi vastaval enda soovidele – lemmik bränd ja värv. Hokikeppide hind on tugevalt korrelatsioonist soovitud kepi omadustega.

Kiika meie e-poodi ja ehk saad endale uue ja ägeda hokikepi!

 

UISUD

 

Meie esinduskaupluse tootevalikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Mõlemat tüüpi uisud on üsna laias valikus ja mitmesuguste detailidega.   Jäähoki uisud on kategooria all. Otsingu abil on võimalik varieerida uiskude kvaliteediga ning leida just see kõige sobivam. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal tähtsaim osa varustusest ja seetõttu on põhiline, et need oleks kvaliteetsed ja vastupidavad. Lisaks saad juurde soetada samuti laias valikus lisatarvikuid, sh uisukotid, terad ja terahoidjad.

 

RIIETUS

 

Riietuse kategooria all leidub vajalikku riietust igaks aastaajaks. Nokamütsid on olnud väga popid meie püsiklientide seas. Mütsid on pesapalli tüüpi. Kodulehe filtri abiga saad teha valiku nii suuruse, värvi kui ka firma järgi.

 

Teine popp toode on hokisärgid. Tootevalik on väga lai, kuid kõik hokikaubad on ainult usaldusväärsetelt kaubamärkidelt. Avasta kvaliteetsed ja niiskuskaitsega särgid trenni jaoks või vahva joonistuse või stiilse logoga hokisärk, mida selga panna vabal ajal.

 

TULE OSTLEMA!

 

Olles turul nii pikalt, mõistame suurepäraselt kui oluline on hokivarustuse kvaliteet. Kui tahad soetada kaupasid garantiiga – vali meie hoki pood. Abistame sind nõuga, et lihtsustada ostlemist. Saame aru, et eriasjade puhul – hoki uisud või hokikepid – peensusi on väga palju ning kõige teadmine ei ole võimalik.  Külasta internetipoodi või tule kohale!

Alusta uut hooaega uue varustusega

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *